Topi

2015. augusztus 19.

Mint ahogyan megígértem a kezelés végén beszámolok az eredményről. Múlt héten Topi megkapta az utolsó masszázst , tehát bátran ki merem jelenteni orvos nélkül is, hogy teljesen felépült 🙂 újra vissza kaptam az én kis játékos mindenhova felugró kis kutyámat 🙂 A hátsó lábai és izomzata teljesen vissza épült és azokat tökéletesen tudja használni. Nagyon szépen köszönjük Zsuzsi nélküled ez nem vált volna valóra. Topi is biztosan nagyon élvezte a kezelést hiszem amint meglátott rohant hozzád 🙂 Még egyszer köszönjük és nagyon hálásak vagyunk neked. Mindenkinek ajánlom még akkor is ha konkrét baja nincs csak meg akarja kedvence egészségét hosszú távon óvni. Kedves Zsuzsi sok sikert a további kedvencek gyógyításához. Ezt a feladatot neked találták ki 🙂

Írta: Borsos Fruzsina (Forrás: Facebook)

2015. augusztus 13.

Az utolsó alkalomnál messziről meglátott Topi és odafutott hozzám és puszikat adott, ez nagyon jó érzéssel töltött el engem. Topi felépült. Már teljesen szép a járása, futás közben a lábai nem csúsznak széjjel és az ágyra is simán felugrik. A rehabilitációja a mai nappal végett ért.

Nagyon jó volt látni mind a gazdi, és kutyusa örömét, hogy ismét úgy szaladgálhatott, mint régen. Köszönöm Borsos Fruzsinak, és Topinak, hogy engem is megajándékoztak ezzel az élménnyel.

2015. július 31.

Topinál az 5. kezelésnél már érezhető és látható volt a változás, a két hátsó lábakon az izom megerősödött. Számomra nagy élmény volt, hogy végigkísérhettem a felépülését.

2015. július 24.

Ma 4. alkalommal masszíroztam meg Topit. Amikor meglátott, egyből odarohant hozzám és végig puszilt, ami nagy örömet okozott nekem. Majd a masszázs közben is kaptam puszikat, így biztos voltam, hogy jól esik neki a terápiás masszírozás. Eddig elértük, hogy már felugrik az ágyra és a járása és a futása is rendeződött. Gazdájával együtt nagyon örülünk, hogy ilyen szépen javul Topi.

2015. július 10.

Kedves oldal követők! Drága kis kutyám sajnos 3 hónappal ezelőtt gerincvelő gyulladást kapott, melynek következtében a két hátsó lába elkezdett lebénulni. Nagyon megijedtem és irány az orvos. Ekkor közölték hogy feltehetőleg gerincvelő gyulladás vagy bevérzés. Mondanom sem kell gyógyszer gyógyszer hátán… De hála égnek nagyon lassan de elkezdett gyógyulni. Utolsó kontroll vizsgálatnál (ahol én még nem voltam meggyőződve hogy vala vissza kapom szeretett örök mozgómat) mondta az orvos hogy terápiára kellene járni izom vissza építés miatt. Ekkortájt tudtam meg hogy drága kolléganőm Zsuzsanna Jeszenszky (Facebook) éppen ilyen tanfolyamot végez, végzett el. Megkértem vegye Topit kezelésbe, amit ő azonnal meg is tett. Első alkalommal megérkeztünk csámpás járással és hát Zsuzsi megállapítása alapján elég kevés hátsó lábú izmokkal. Ma voltunk a harmadik alkalommal kiskutyámmal, és az eddigi eredmény számomra hihetetlen. Az elmúlt 3 hétben amióta kezelésre járunk Topi gyors javuláson megy keresztül. Jelenleg már felugrik a kanapéra amire az elmúlt 3 hónapban nem volt képes, pisiléskor végre újra emeli a lábát rendesen, és hát a járása az nekem már magáért beszél. Végre újra úgy érzem hogy teljesen meg fog gyógyulni és újra az én kis örök mozgóm lesz 🙂 A hátra lévő kezelések tapasztalatát is megosztom majd veletek de mindenkinek ajánlani tudom kedves masszőrünket Jeszenszky Zsuzsit. És az biztos hogy teljes gyógyulás után is elhordom majd hozzá Topit mivel sok leendő gond elkerülhető ezzel a kevés időt igénybe vevő programmal. Köszönöm Zsuzsi hogy segítesz a kutyáimnak.

Írta: Borsos Fruzsina (Forrás: Facebook)

2015. június 30.

A mai napon egy 4 éves kis yorki kan kutyust vettem kezelésbe. Most voltak nálam már másodjára. A kis kutyus két hátsó lába nagyon gyenge, ezért masszázs segítségével erősíteni kezdtem. Az első alkalom után felpörgött, most a második alkalomnál pedig teljesen kidőlt. A harmadik alkalomnál a gazdi azt mesélte, hogy a pisilésnél már emeli a lábát.