Kutyás Önismereti tréning

Egy utazásra invitállak benneteket, ami nem csak a fellegekbe, de a mélybe is repít titeket.

Megtanuljátok kezelni dühötöket és jó irányba terelni. Mindezt úgy, hogy a kutyáitokon keresztül tanultok. A kutya a gazdi tükre, mindent elárul rólatok, hogy hogyan is érzitek magatokat.

A kutya szükségletein keresztül tanuljátok meg, hogyan is kell nyugodt maradni minden helyzetben.

A titok az önismeret, a kutyánk megtanítja nekünk, hogy hogyan is váljunk jó gazdákká.

Minden rezzenéseinket figyelik és korrigálnak. Ha már tudod értelmezni kutyád jeleit, akkor tudod minden helyzetben őt kontrollálni. Ehhez viszont le kell menni mélységekbe. Nem mondom, hogy könnyű, de viszont így garantált a fejlődés és a harmonikus kapcsolat kialakítása. Ahhoz, hogy irányítani tudjam saját kutyámat, ahhoz teljes mértékben ismernem kell magamat. Ez nehéz, mert az ember saját magában nem látja meg a tüskét, de még a gerendát sem. Ehhez nyújtok én segítséget, és továbbítom kutyáitok igényét is. Mert csak akkor érünk el 100% sikert, ha a kutyánk ösztönei is ki vannak aknázva. A tanfolyam segítséget nyújt minden helyzetben, hogy hogyan is kezeljük kutyánkat. Ha nyugodt kiegyensúlyozott kutyát szeretnél kapni, akkor ne habozz, vágj bele a 6 hetes tanfolyamba.

Mi vár ott rád?

Az engedelmes feladatokon kívül (ül, fekszik, marad, lábhoz, szemkontaktus, behívás) megtanulod, hogy hogyan is legyetek egyek. Megtanulod irányítani kutyusodat bármely helyzetben. A tanfolyam titka, a minden napi gyakorláson alapul. Csak akkor jelentkezz, ha van időd kutyáddal minden nap foglalkozni és elsajátítani a technikákat, amiket mutatok. A tanfolyam pozitív megerősítésen alapul, ahol játékosan megtanítjuk a kutyánkat, hogy figyeljen ránk és kövessen minket. A házi feladat mellett önismereti gyakorlatok és kontroll feladatok lesznek. Ha bármelyiket is kihagyod a tanulásnál, már nem lesz olyan hatásos. Ezt tapasztalatból mondom. Sok kutyust és gazdit képeztem már ki az évek során, és csak azoknak sikerült, akik végig csinálták a házi feladatokat és gyakoroltak a kutyusaikkal. Fontos hangsúlyt fektetünk a behívásra, mivel ott szoktak lenni a legtöbb gondok, így kinti gyakorlás is lesz a tanfolyam alatt. Nem csak otthon kell, hogy szót fogadjon a kutyánk, hanem kint az utcán is. A képzés során bepillanthatsz az agility és trükkök világába is. Az a cél, hogy minél több minőségi időt tölts el a kutyusoddal. Ha csak sétálni mész el vele, nem elég, akkor nem elégíted ki kutyád igényeit. Ha már úgy döntöttél kutyád lesz a társad, akkor adj meg neki mindent, ami csak tőled telhető.

A tanfolyam arra is megtanít, hogy hogyan is oszd be az idődet munka mellett. Nekem két munkahely mellett mindig szakítottam időt a kutyáimra. Hanem akkor a kertem látta kárát. A kutya nem bosszúból rombol, hanem csak a feles energiáit próbálja levezetni. Értsd meg a kutyád viselkedését és tanuld meg őt irányítani. Ha nyugodt kutyát szeretnél, akkor nézz magaddal szembe és elégítsd ki kutyád ösztöneit.

Amit ne hagyj otthon

  • Oltási könyv / Útlevél
  • Jutifalat
  • Nyakörv / hám
  • Póráz

Infók

Képzés időtartama1,5 – 2 óra
Képzés időpontja10:00 (Szombat)
Alkalmi díj30.000 Ft / kutya / 6 alkalom
(2 részletben fizetendő – 1. és 4. óra)
JelentkezésTelefonon